Loading Concerts
This concert has passed.

Minimalia I-III on minimalistiseen kamarimusiikkiin keskittyvä kolmen konsertin sarja, joka järjestetään ensimmäisen kerran Konepajan Bruno -tehdashallissa. Konserttipäivät ovat syyskuukausina kuukauden toinen lauantaipäivä 8.9., 13.10., ja 10.11.2018.

Ohjelmassa on teoksia säveltäjiltä kuten Steve Reich, Philip Glass, Arvo Pärt, John Adams ja Terry Riley. Sarjan yhtenä arvona on myös suomalaisten, minimalististen säveltäjien teosten esittäminen ja sitä kautta suomalaisen taidemusiikin tukeminen ja tunnetuksi tekeminen. Erilaisten soitinkokoonpanojen ja myös elektroniikan yhdistäminen on päämääränä monipuolisen repertuaarin ja sävelkielen saavuttamiseksi.

Brunon tilava ja rosoisen boheemi tehdashalli tarjoaa loistavan ympäristön modernin taidemusiikin esittämiseen rennossa tilassa ja ilmapiirissä. Kaikuisa halli on akustiikaltaan sopiva sellaisenaan repetitiiviselle ja staattiselle musiikille. Konsertin aikana ja väliajalla yleisöllä on mahdollista nauttia Brunon ravintolan antimista ja konserttia voi kuunnella niin sohvalla kuin pöydän äärellä istuen tai vaikkapa lattialla.

Minimalia I-III on hypnoottinen ja kokonaisvaltaisesti resonoiva musiikkielämys, joka ei vaadi aikaisempaa kokemusta taidemusiikin parissa!

OHJELMA
John Adams ( 1947 -): Shaker Loops – String Sextet (1978)
Matthew Whittall (1975 – ): Pine tree, dreaming – String Sextet (2008)
Steve Reich (1936 -): Different trains – String Quartet (1988)